Kijk ook bij jeugd & jongeren


KINDERKERK DE LEVENSBOOM

Wil je meer weten over de kinderkerk, meld je dan even bij pastoor Schols: pastoor@rk- parochiesmaastrichtwest.nl of bel naar 0651586223. Pastoor zorgt ervoor dat je alle informatie krijgt. Ook de scholen in onze federaties worden voorzien van informatie, houd dus deze kanalen ook in de gaten.

KALENDER KOMENDE ACTIVITEITEN KINDERKERK

Woensdag 4 oktober 14.00 uur, Kinderclub in de Annazaal bij de Annakerk

Zaterdag 7 oktober 15.00 uur Dierenzegening op voorpleintje kerk Wolder

Zondag 8 oktober 11.30 uur Kinderwoorddienst in de kerk van Daalhof


Natuurlijk vergeten wij ook de tieners niet, voor hen is er Life-Teen. Dit zijn bijzondere vieringen gericht op tieners. Er is een zanger die eigentijdse muziek tijdens de H. Mis ter gehore brengt. De vieringen zijn iets losser van aard en daardoor meer toegankelijker voor tieners.
Verder is er aansluitend een Life-Night, waar de jongelui een mooi programma krijgen voorgeschoteld. Er is spel en plezier, maar er wordt ook rond een thema iets vertelt over ons prachtige geloof.
Heb je interesse? Je van harte welkom! De eerste Life-Teen viering is op zaterdag 7 oktober om 18.30u in de kerk van Malberg. Aansluitend is dan de Life-Night tot 21.00 uur. Voor de ouders is er eventueel een parallel lopend programma, dat we Life-Parents noemen. U hoeft dus niet naar huis te gaan nadat u uw tiener hebt gebracht.