Gebruik de link https://www.rkmaastricht.nl/…/Dekenaalnieuws%20nr.%202…

Graag nodigen wij u uit om ons 24 pagina’s tellende zomernummer van het Dekenale Nieuws te lezen.

Doordat het Zomer-thema “Processie en Broederschappen” was, hebben wij aardig wat kopij ontvangen.

U ziet een waaier met informatie uit het gehele Dekenaat Maastricht-Meerssen.

Wegens oplopende drukkosten hebben wij de aantallen naar de parochies teruggebracht. Wij zien in diverse parochies nog oude exemplaren liggen en vinden dat jammer. Ook verzoeken wij u om zoveel mogelijk gebruik te maken van de digitale aanmelding. Inmiddels hebben wij “buiten de parochieverspreiding” een kleine 300 personen die van deze mogelijkheid gebruik maken.

U kunt dit volgende emailadres gebruiken om in de toekomst rechtstreeks het blad digitaal te ontvangen dekenaat.maastricht@gmail.com.

Ook is er de mogelijkheid om het blad gedrukt te ontvangen. U kunt deze afhalen in de kerken of bij het parochiebureau. Kijk voor gegevens op onze website www.rkmaastricht.nl. U vindt daar alle parochies verzameld.