Woensdag 13 september om 19.30 uur in de Kerk van Malberg, Dukaatplein 21, 6218 CV te Maastricht

Het is onze taak als kerk hulp te bieden aan hen die het minder hebben. De hulpverlening die wij bieden bestaat in onze vorm nog niet in Maastricht. Humanitas doet iets gelijks maar, gezien de nood in Maastricht, was het aanbod van Humanitas alleen niet voldoende.

Daarom is ook de gemeente blij dat wij gaan starten. Schuldhulpmaatje is een initiatief van de christelijke kerken. Ik wil dus deze avond onder u aandacht brengen en wellicht kunt u uw vrijwilligers hierover informeren. Hopelijk komt er meer respons van de kant van de katholieke kerk in Maastricht. Hulpverlening ter voorkoming van meer problemen door schuld.
Het kan, als we het samen doen.

http://maastrichtdoet.nl/
https://maastrichtdoet.nl/vacature/836/schuldhulpmaatjes-voor-het-project-mestreech-sjold-vrij/

Contactpersoon:
Talitha Coenen, 0642887236, talitha.coenen@maastricht.schuldhulpmaatje.nl

Met vriendelijke groet. Pastoor René Schols, 043 x 3431566, pastoor@jpmaastricht.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *