Dat werd 4 juni voor mij. Een mooie eucharistieviering en receptie, onverwacht veel mensen en ontmoetingen. Alles zonovergoten. Wat een mooi cadeau!
Nog mooier werd het toen ik de dag erna alle brieven en kaarten doorlas. Naast giften en cadeaubonnen waren de warme woorden het mooiste geschenk. Dan besef je pas wat je hebt mogen betekenen voor mensen. En wat priesterzijn een mooie levensvervulling is. Daarin hebt u me nog eens bevestigd. Heel veel dank!
Dank ook aan pastoor Vries en het kerkbestuur die me deze dag hebben aangeboden. En aan allen die eraan hebben bijgedragen. Zangkoren, harmonie, bisschop Wiertz, confraters, acolieten, dragersgilde, bloemsiergroep, feestcomité en ieder die bij de organisatie betrokken was. Ik hoop dat ik niemand vergeet.
Last but not least dank aan God. Want alles is genade!
Em. pastoor Frans Delahaije


Gouden Priesterjubileum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *